Prodaja kontaktnih sočiva

Prodaja kontaktnih sočiva – Očna kuća „DOT OPTICS“. Naša online prodavnica (shop) nudi veliki izbor kontaktnih sočiva renomiranih proizvođača. Poslednjih godina sve više stvari gledamo iz blizine. Uz to smo izloženi dejstvu veštačke svetlosti sa TV ekrana, računara i mobilnih telefona. Naše oči ne uspevaju da se tome prilagode pa im je neophodna zaštita. Ukoliko više od 3 sata dnevno provodite u navedenim uslovima, ne oklevajte!

Odaberite odgovarajuća kontaktna sočiva, kutije (kutijice) i posudice za čuvanje sočiva, uz našu stručnu pomoć. Tu su i veštačke suze, rastvori i tečnosti za održavanje sočiva. Kada je u pitanju prodaja kontaktnih sočiva, tu smo da pomognemo da što pre zaštitite svoje oči i očuvate dobar vid! Prodaja kontaktnih sočiva - eye

Internet (online) prodavnica očne kuće DOT nudi dnevna sočiva, mesečna, tromesečna i godišnja kontaktna sočiva. Imamo i specijalna kontaktna sočiva. To su gas propusna, multifokalna, torična sočiva i sočiva u boji. Imamo i širok izbor naočara sa kvalitetnim zaštitnim staklima. Mi na Facebook-u i Instagramu!

 

Prikazani svi od ukupno 89 rezultata

Korpa0
Nema proizvoda u korpi!
Nastavi sa kupovinom
0