Dostava i plaćanje robe

 

Poštarina

Poštarina se plaća prema važećem cenovniku kurirske službe i nije uračunata u cenu proizvoda. Ovde možete pogledati cenovnik AKS kurirske službe. Za porudžbine koje sadrže makar i jednu tečnost za sočiva, cena poštarine će se obračunavati prema težini pošiljke. Krajnji iznos troškova slanja biće prikazan kad se izaberu način slanja i način plaćanja.

Međunarodno slanje

Trenutno ne možemo da šaljemo porudžbine izvan Srbije.

Vreme isporuke

ROK ISPORUKE

U proseku potrebno je 5 do 15 radnih dana da paket stigne na Vašu adresu kurirskom službom AKS.

Kako ovo vreme ne zavisi samo od nas, mi ne dajemo garanciju na vreme dostave.

95% porudžbina šalje se istog ili prvog radnog dana od dana poručivanja.

Svi naši proizvodi poručeni su direktno od proizvođača i prodaju se u originalnom pakovanju. Ukoliko proizvod nemamo na stanju neophodno je da ga poručimo od proizvođača i u zavisnosti od tipa sočiva ovo vreme može varirati od 2 do 4 nedelje o čemu Vas obaveštavamo mailom.

S obzirom da se kontaktna sočiva tretiraju kao medicinsko sredstvo, prodaja i uvoz je regulisan dozvolama Zavoda za medicinska sredstva i lekove, a u slučaju prodaje koja nije namenjena za ličnu upotrebu.

Može se dogoditi da ovu dozvolu potraže i od Vas kao fizičkog lica, u tom slučaju po dogovoru šaljemo Vam novi paket ili refundiramo novac u celokupnom iznosu.

Ukoliko imate pitanja pišite nam na dotopticsnn@gmail.com, biće nam drago da Vam dogovorimo u najkraćem roku. Sajt Optika DOT.

Korpa0
Nema proizvoda u korpi!
Nastavi sa kupovinom
0