OPTIČKA KUĆA DOT

O nama

Dot- tačka, oko, zenica!

Sve što čini srž posla kojim se bavimo. Zato nije slučajno što naša optika nosi baš to ime – „Optička kuća DOT“.

Nataša Ž. optičar-optometrista Novi Sad.

Nataša Živančević

Naša misija

30 godina želje, sistematskog rada i stalnog upijanja novih saznanja, stvorilo je jedno divno iskustvo.

30 godina rada, truda i novih saznanja, zajedno sa iskustvom, doveli do toga da danas budemo baš tu gde jesmo i gde želimo biti.

Želimo da budemo posebni. Tome smo težili i pri izradi ovog sajta iz bliske budućnosti digitalnog sveta. Veseo, zanimljiv i koristan, jednostavno, po mnogo čemu dugačiji od svih ostalih. Pogledajte i uverite se!

Kako sačuvati dobar vid?

Naše su oči stvorene da gledaju na dalјinu. Poslednjih decenija mi sve više gledamo blizu. I ne samo to. Mnogo više smo izloženi veštačkoj svetlosti led sijalica, led ekrana kompjutera i mobilnih telefona. Sve to je deo našeg života, a naše oko ne uspeva da se svemu tome prilagodi. aravno, ne možemo da odbacimo sve te moderne tehnologije, ali možemo da zaštitimo svoje oči i dobar vid.

Šta se zapravo dešava?

Usled oksidativnog stresa dolazi do oštećenja i uništenja luteina. Tako UV zraci mogu lako i trajno da unište makulu. Oštećenja koja nastaju su kumulativnog karaktera, odnosno nisu odmah vidlјiva. Te štetne pojave nakon niza godina prerastaju u staračku degeneraciju makule. To su velike promene koja ozbilјno ugrožava vid. Nažalost, ovo obolјenje je nepovratno. To znači da ovaj deo našeg oka ne može da se regeneriše.

Trebam li zaštitna stakla?

Ukoliko više od 3 sata dnevno provodite za kompjuterom, mobilnim telefonom ili TV ekranom svakako vam je zaštita potrebna. Ukoliko su vam beonjače crvene, oči Vas peckaju ili imate osećaj suvoće, potražite zaštitu koja će Vam ove simptome otkloniti ili makar smanjiti. Pri tome će i žuta mrlјa u Vašem oku biti zaštićena. Da bi se sačuvalo oko potrebno je da se nose naočare sa kvalitetnim zaštitnim staklima.

Dođite, pišite nam ili pozovite da se konsultujemo!

Dugogodišnje iskustvo u optometriji

Očna kuća“DOT OPTICS“ sa dugogodišnjim iskustvom nudi Vam preglede dioptrije na najvišem stručnom nivou. 

Preglede vrši specijalista optometrije

Preglede dioptrije vrši specijalista optometrije. Na licu mesta imate veliki izbor kontaktnih sočiva i dioptrijskih okvira. Birate ih po želji uz našu stručnu pomoć.

Veliki izbor kontaktnih sočiva i dioptrijskih okvira

Širok izbor dioptrijskih okvira i kontaktnih sočuva uz pomoć i preporuku našeg stručnjaka.

Posvećenost klijentu

Naše profesionalno i ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju. Vaše zadovoljstvo je naša nagrada!

Korpa0
Nema proizvoda u korpi!
Nastavi sa kupovinom
0